Urmărește emisiunea live


Ion Ţiriac: Nu cumperi de la supermarket o Simona Halep

Ion Ţiriac a făcut mai multe declaraţii la adresa Simonei Halep. 

„Eu nu discut despre Simona foarte mult, pentru că ea are managerul ei şi antrenorii ei şi toată treaba asta. Simona este un talent ieşit din comun! O Simona Halep şi un Ilie Năstase nu-i cumperi de la supermarket. Ăştia se nasc la atâţia ani şi atâta diferenţă. Noi suntem un popor talentat”, a declarat Ion Ţiriac, conform Prosport

Ce îi lipseşte Simonei Halep

„Simonei i-ar cam lipsi un titlu olimpic. A câştigat Grand Slam-uri, a câştigat absolut tot. Ar fi frumos să aibă în vitrină, la ea acolo, şi un titlu olimpic, e adevărat. Pentru asta trebuie să îşi facă un program foarte, foarte bine stabilit, sperând că, începând din februarie, îşi face calendarul aşa cum trebuie, ca să ajungă în vârf de formă la JO”, a mai spus acesta. 

"Halep nu trăieşte ca un atlet"

"Simona Halep are toate posibilităţile, am spus-o şi o repet. Poate să câştige orice turneu şi poate pierde aproape la oricine, este foarte emotivă, mult mai emotivă decât arată pe dinafară. Simona trăieşte ca un om normal, nu trăieşte ca un atlet în cuşcă, numai cu antrenamente. Îşi trăieşte şi viaţa personală", a conchis Ion Ţiriac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel