Ion Marin, colonel, șef IPJ, mesaj dur pentru Carmen Dan: Suntem mulți, dar nu mai suntem proști...

Carmen Dan
Carmen Dan

Fostul şef al IPJ Buzău, colonelul (r) Ion Marin a avut un mesaj dur pentru ministrul Carmen Dan după modul în care aceasta a acționat în cazul polițistului care a agresat doi copii.

"PENIBIL... Am văzut un ministru cu o prestație lamentabilă... Așa cum s-a împământenit o tradiție păguboasă la MAI, ni s-a servit o "spoiaiă" de măsuri bombastice legate de un pedofil care a pătat iremediabil onoarea Poliției Române... Se cere demiterea Șefului IGPR și a șefului Serviciului Omoruri... Te bufnește râsul... un râs amar...

Doamna ministru, nu mai suntem pe vremea lui Vodă Lăpușneanu... Suntem mulți dar nu mai suntem proști... Ne credeți proști aruncându-ne "capul lui Moțoc"...dar nu mai mușcăm nada!

'E timpul reformei reale în Poliția Română'

V-aș fi crezut dacă ieșeați în spațiul public să ne spuneți că e timpul reformei reale în Poliția Română pentru a se termina cu amestecul politicului în treburile unei instituții aflate în slujba celor mulți, pentru a se termina cu promovări pe criterii clientelare în detrimentul profesioniștilor, pentru a se termina cu metode de evaluare rămase de pe timpul colectivizării, pentru eficientizarea muncii de management și resurse umane ca în poliție să nu își mai facă loc monștri cu față umană...

Ați aruncat o petardă care nu îi sperie pe "cronofagii" din minister și din poliție... Nu se schimbă nimic. Tarele manageriale se vor manifesta în continuare căci cu asemenea "măsuri" pompieristice ne dați doar praf în ochi... Păcat...", a fost mesajul lui Ion Marin.

Răspunsul lui Mihai Tudose

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunţat marţi că i-a cerut premierului Tudose împuternicirea pe o perioadă de şase luni în funcţia de şef al Poliţiei Române a chestorului principal Cătălin Ioniţă, în condiţiile în care a solicitat schimbarea lui Bogdan Despescu, ca urmare a cazului agentului acuzat de pedofilie.

[citeste si]

Mihai Tudose vrea să discute cu şeful Poliţiei Române, Bogdan Despescu, înainte de a lua o decizie în privinţa unei eventuale înlocuiri a acestuia din funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel