Iohannis, revocare Kovesi. Ciutacu: Cine iese cel mai șifonat

Victor Ciutacu a făcut un comentariu după ce Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcție pentru Laura Codruța Kovesi.

”A picat Kovesi. Opinia publică, profund divizată, oscilează în reacții de la satisfacție nedisimulată la disperare tembelă. Mulți își asumă victoria și o fac oportunist, la fel de mulți speră la o minune. Ambasadele tac adânc sau reacționează discret și politicos. Ca atunci când e să se aleagă praful. Cel mai șifonat iese Iohannis. Pentru că e în menghină. N-o halea pe Kovesi, dar îi era utilă. Executa inamicii și alerga pe același culoar politic, dar în spatele lui.

Dovadă și reacțiile isterice ale sinusoidalilor săi susținători de nevoie. Bruma lui de capital de simpatic se mută către ea. Și asta-l încurcă terbil în perspectiva proximelor prezidențiale la care și-a anunțat intempestiv participarea într-un context de profundă inadecvare. Și dacă intră direct în arenă, și dacă doar pune umărul fățiș la susținerea altui candidat în schimbul unor promisiuni îndeplinibile postelectoral, Kovesi îl dezechilibrează pe oricum instabilul Iohannis. Iar Cioloș, produs de laborator extrem de util altora, deja rânjește a poftă”, a scris Victor Ciutacu pe blogul său. Citiți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel