Iohannis - Dragnea. "Praful se va alege"

Liviu Dragnea a vorbit la România TV despre nevoia de linişte la vârful politicii româneşti și, mai precis, despre relația cu președintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea a declarat că s-ar putea război în fiecare zi cu preşedintele Klaus Iohannis, dar că dintr-o asemenea luptă nu ar avea nimeni nimic de câştigat.

"Eu am două variante. Eu, persoana fizică, să duc războiul cu Iohannis până la un sfârşit pe care nu îl poate prevedea nimeni sau să facem pace pentur această ţară. Eu vreau a doua variantă. Nu am dat curs la provocări, la scandaluri. Avem două obiective majore: românii să o ducă mai bine şi programul să fie pus în practică şi, al doilea obiectiv: poziţia noastră în Europa şi în lume. Nu te creşte nimeni, nu moare nimeni de grija ta, ca ţară. Dacă se vede că ne batem ca chiorii între noi, praful se va alege. Destinul nostru, ca ţară, va fi hotărât în altă parte. În fiecare zi război? Cu atâta zgomot nu se mai aude muzica! Adversarii noştri sunt sărăcia, neajunsurile oamenilor, lipsa de autostrăzi... Ăştia sunt adversarii mei, ai Guvernului şi ai partidului. Eu mă pot război cu Iohannis de 10 ori pe zi. La sfârşitul zilei ce avem? Doi oameni care se bat. Asta nu înseamnă că am plecat capul, dar fac apel la raţiune şi înţelepciune", a spus Liviu Dragnea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel