Iohannis-Dăncilă, meci pierdut. Chirieac: Asta este linia. Patru ani de luptă cu Dragnea

Iohannis - Dăncilă
Descriere foto: Iohannis - Dăncilă

Analistul politic Bogdan Chirieac a discutat despre posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să fi pierdut "meciul" cu Guvernul Dăncilă, în contextul ședinței de mâine de la Bucureșți, la care vor participa președintele Parlamentului European, Antonio Tanjani, și liderii grupurilor politice. 

Întâlnirea este prilejuită de Conferința Președinților din Parlamentul European cu Guvernul României, în perspectiva preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene.

Analistul politic Bogdan Chirieac este de părere că președintele României nu a pierdut nimic, în ceea ce privește un așa-zis război cu Guvernul Dăncilă, în contextul preluării Președinției UE, după ce Klaus Iohannis a afirmat că țara noastră nu este pregătită pentru acest pas.

"Klaus Iohannis nu a pierdut nimic. Nu mai avea nimic de pierdut. Ce să mai pierzi, în condiţia în care tot mai mult apare ideea că nu va mai candida pentru un nou mandat? A fost o declaraţie nefericită - acea cu pregătirea ţării pentru preluarea preşedinţiei UE - este o declaraţie care a făcut un imens deserviciu României. Sieşi nu îşi mai poate face niciun deserviciu fiindcă asta este linia: patru ani de mandat s-a luptat cu Dragnea, altceva nu a mai fost în mandatul lui. Urmează un înlocuitor, care nu ştiu dacă va fi ceea ce şi-ar putea dori cineva în zona de anti-PSD", a afirmat Bogdan Chirieac. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82