Război Iohannis - Dragnea. Chirieac: PSD poate aluneca grav, nu va înțelege

Klaus Iohannis și Liviu Dragnea
Klaus Iohannis și Liviu Dragnea

După atacul președintelui Klaus Iohannis, referitor la rectificarea bugetară, dar și pe marginea convocării CSAT, analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația, la Antena 3, în emisiunea Andreei Sava.

"Supărarea domnului preşedinte este evident pe tăierea bugetului de la preşedinţie. Pe surse, înţeleg că pe 4, după întoarcerea preşedintelui din concediu, se face CSAT, dar în CSAT se iau deciziile prin consens. Astfel, faţă de rectificarea bugetară există alte puncte de vedere. Şi şefii serviciilor şi preşedintele Iohannis fac parte din CSAT. Dacă dânşii spun nu, nu ştiu ce s-ar putea întâmpla. Astăzi este 8,% din ce era prevăzut. Lucrurile mi-e teamă că nu se închid pe 4 septembrie. S-ar putea să nu se iasă cu o decizie. Ori cedează Guvernul şi nu mai taie nimic de la Servicii şi de la Preşedinţie, ori nu ştiu ce vor face", a spus Bogdan Chirieac, in timpul emisiunii Ediție Specială.

”PSD poate aluneca grav”

Cât despte pesta porcină, analistul politic a afirmat este vorba despre o problemă uriaşă: "Într-o lună, președintele nu şi-a găsit timp să convoace CSAT. Pesta porcină ne afectează şi economic şi este o chestiune culturală a poporului român. De Crăciun, tai porcul (....) PSD poate aluneca grav, dacă omoară porcii (....) Omul nu va înţelege chiar dacă preţul pe procul luat din bătătură este de trei ori mai mare decât cel la vânzarea liberă".

Războiul dintre coaliție şi Klaus Iohannis

"Preşedintele va apăsa pe toate pârghiile pe care le are, inclusiv pe cele internaţionale. În partea cealaltă, cred că se va acţiona pentru suspendarea preşedintelui. Este la un fir de păr. Cei care se opun sunt cei din ALDE", este de părere Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel