Iohannis, consultări justiție. Norica Nicolai: NU vom abdica niciodată

Norica Nicolai
Norica Nicolai

Norica Nicolai a vorbit astăzi despre invitația la consultări pe care a lansat-o președintele Klaus Iohannis partidelor în ceea ce privește legile justiției.

„Mi se pare o decizie interesantă a președintelui care azi la Strasbourg să aibă un discurs european, detașat, dar nu s-a putut abține să nu semnaleze, deși discret, derapajele pe care le consideră că le are Coaliția.

E clar că domnul Iohannis se află în plină campanie electorală. Orice propunere ar face domnul președinte Iohannis, ea trebuie să răspundă clar exigențelor statului de drept, fără abuzuri și cu respectarea drepturilor oricărui cetățean”, a precizat Norica Nicolai la România TV.

În ceea ce privește faptul că ALDE nu se va duce împreună cu PSD la consultări, europarlamentarul a dat asigurări că „nu e vorba de o dispută în Coaliție ci e vorba de faptul că fiecare din cele două partide are opinii clare pe care dorește să le afirme în dialogul cu președintele”.

„Nu vom abdica niciodată de la bătălia pentru principii și prentru drepturi și libertăți”, a dat asigurări Norica Nicolai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel