Urmărește emisiunea live


Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut. Bogdan Chirieac: Capcană de imagine

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost amenințat cu moartea. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt de la Judecătoria Aiud. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informația. 

Președintele Klaus Iohannis a fost amenințat cu moartea printr-o scrisoare care a ajuns la Cotroceni, susține România TV. Scrisoarea vine din partea unui deținut de la Penitenciarul Aiud. Se pare că deținutul era nemulțumit că președintele i-a refuzat cererea de grațiere. 

”Campania de ridiculizare a președintelui Iohannis continuă neabătut. Asta este singura concluzie. Un criminal, din spatele gratiilor, trimite o scrisoare prin care îl amenință cu moartea pe președintele țării. La câte amenințări cu moartea avem noi pe Facebook, păi dacă le-am da la televizor pe toate, unde am ajunge? Deci este genul de informație care nu are nicio relevanță. Președintele nu este în pericol”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV.

Bogdan Chirieac: O capcană întinsă președintelui

Analistul politic Bogdan Chirieac a mai afirmat că e un punct pozitiv pentru președinte că informația nu a ajuns în presă de la Palatul Cotroceni. Totodată, afirmă că e posibil să-i fi fost întinsă o capcană președintelui. În același timp, analistul a precizat că există și posibilitatea ca judecătoria să fi făcut gestul de a transmite informația în spațiul public, crezând că-i face un bine președintelui. 

”Slavă Domnului- pe cinstea domnului președintelui Iohannis- informația nu a venit de la Cotroceni. Este doar o capcană de imagine întinsă președintelui. Măcar președintele nu e ridicol în legătură cu comunicatul respectiv, fiind un punct pozitiv că Palatul Cotroceni nu se pronunță. Este o capcană de imagine, nu știu cine i-a întins-o. E posibil ca judecătoria să fi făcut informația publică crezând că-i face un bine președintelui, fără să-și dea seama că îl ridiculizează.”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Administrația Prezidențială a depus o plângere penală, iar în prezent au loc mai multe cercetări. 

Vezi și: Liviu Dragnea, replică pntru guvernatorul BNR. "Ceea ce am făcut noi și am făcut mereu..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel