Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut. Bogdan Chirieac: Capcană de imagine

Alexandru Ichim / 17 mai 2019 / 13:56 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost amenințat cu moartea. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt de la Judecătoria Aiud. Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informația. 

Președintele Klaus Iohannis a fost amenințat cu moartea printr-o scrisoare care a ajuns la Cotroceni, susține România TV. Scrisoarea vine din partea unui deținut de la Penitenciarul Aiud. Se pare că deținutul era nemulțumit că președintele i-a refuzat cererea de grațiere. 

”Campania de ridiculizare a președintelui Iohannis continuă neabătut. Asta este singura concluzie. Un criminal, din spatele gratiilor, trimite o scrisoare prin care îl amenință cu moartea pe președintele țării. La câte amenințări cu moartea avem noi pe Facebook, păi dacă le-am da la televizor pe toate, unde am ajunge? Deci este genul de informație care nu are nicio relevanță. Președintele nu este în pericol”, a spus analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV.

Bogdan Chirieac: O capcană întinsă președintelui

 

Analistul politic Bogdan Chirieac a mai afirmat că e un punct pozitiv pentru președinte că informația nu a ajuns în presă de la Palatul Cotroceni. Totodată, afirmă că e posibil să-i fi fost întinsă o capcană președintelui. În același timp, analistul a precizat că există și posibilitatea ca judecătoria să fi făcut gestul de a transmite informația în spațiul public, crezând că-i face un bine președintelui. 

”Slavă Domnului- pe cinstea domnului președintelui Iohannis- informația nu a venit de la Cotroceni. Este doar o capcană de imagine întinsă președintelui. Măcar președintele nu e ridicol în legătură cu comunicatul respectiv, fiind un punct pozitiv că Palatul Cotroceni nu se pronunță. Este o capcană de imagine, nu știu cine i-a întins-o. E posibil ca judecătoria să fi făcut informația publică crezând că-i face un bine președintelui, fără să-și dea seama că îl ridiculizează.”, a precizat analistul politic Bogdan Chirieac în direct la România TV. 

Administrația Prezidențială a depus o plângere penală, iar în prezent au loc mai multe cercetări. 

Vezi și: Liviu Dragnea, replică pntru guvernatorul BNR. "Ceea ce am făcut noi și am făcut mereu..."

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27