Iohannis, înaltă trădare. Pleșoianu: Pericol la siguranța națională

Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

Liviu Pleșoianu a vorbit despre documentul obținut pe surse de DCNews, în care președintele Klaus Iohannis este acuzat de înaltă trădare. Socialistul consideră că președintele Klaus Iohannis, în aceste momente, reprezintă un pericol la siguranța națională.

"Nu ştiu cine a redactat documentul, dar sunt de acord 100% cu conţinutul acestui document. Dincolo de calculele politice, trebuie să faci şi calcule legate de siguranţa naţională. Eu îl consider un pericol pe domnul Iohannis la adresa siguranţei naţionale.

A făcut două lucruri pentru care ar fi trebuit să fie suspendat: a ieşit în stradă în două momente, el preşedintele României. În timpul protestelor de la Colectiv a ieşit. A chemat la Cotroceni nişte ONG-uri, pe care le-a chemat şi în contextul protestelor legate de Ordonanţă 13, când a fost cel care a stimulat şi genarat protestele. Totul a plecat de la acea celebră şedinţa de Guvern în care vedea elefanţi.

În momentul în care a ieşit în stradă în geacă roşie - nu mai spun că era un protest neautorizat - să genereze emoţie şi să stimuleze nişte proteste care aveau un singur obiectv: dărâmarea Guvernului, învestit în urma unui vot democratic, dat cu câteva săptămâni în urmă. Ce a săvârşit domnul Iohannis atunci trebuia să conducă la suspendarea sa", a spus Liviu Pleșoianu, la Antena 3.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22