EXCLUSIV  Ioana Mandache, despre Stephan Pelger: Era foarte trist. Confirmase că vine și la petrecerea Viva, dar nu a mai ajuns

Sursa foto: Facebook Stephan Pelger
Sursa foto: Facebook Stephan Pelger

Jurnalista Ioana Mandache a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre moartea designerului Stephan Pelger.

„Aseară, cu o zi înainte de a se întâmpla tragedia am înțeles că nu a venit la acel eveniment monden, petrecerea VIVA, unde era așteptat și confirmase că vine.

Am înțeles că a stat lângă casă, la un local, unde a băut peste 10 pahare de vin, spun proprietarii localului. În plus, era foarte abătut pentru că murise mătușa lui din Germania, de care el era foarte atașat.

Cred că l-a afectat. El declarase că mătușa lui era punctul de rezistență. Cred că era echilibrul lui. Vorbea cu ea foarte mult, îi povestea foarte multe lucruri din ceea ce se întâmpla în viața lui personală și profesională, îl sfătuia. Probabil că s-a rupt ceva în momentul în care nici mătușa lui nu a mai fost, adică punctul ăla de sprijin, stâlpul ăla pe care te poți baza.

Spunea că dincolo din ce se întâmplă în viața lui, în momentul în care ajunge acasă se simte singur, că e el cu el și atât. 

Poate că și acesta este un motiv. A murit tatăl lui, a murit mătușa lui de care era foarte atașat”, ne-a spus jurnalista Ioana Mandache.

Stephan Pelger povestise public că se confrunta cu depresia și că ajunsese să iau 40 de pastile de somn pe noapte.

„A declarat public că era în depresie, că nu putea să doarmă și lua foarte multe medicamente. Probabil că era o depresie pe care a dus-o pe picioare. A spus că foarte puțini oameni vorbesc despre depresie și merg la psiholog sau la psihiatru. 

Cred că în ultima vreme a avut un moment în care s-a simțit foarte singur, deși avea prieteni foarte aproape de el și prietenii îl căutau, adică nu putem spune că nu era căutat. Tania Budi, Ileana Badiu, ele erau prietene adevărate care îl ajutau când avea nevoie.

Probabil că el nu a mai suportat sau a simțit că nu mai are pentru ce să trăiască. E foarte greu de comentat.

L-am văzut acum câteva luni la o cafenea împreună cu Tania Budi. Era foarte trist, avea o privire foarte tristă”, ne-a povestit Ioana Mandache.

Jurnalista a vorbit și despre incidentul din 2018, când Stephan Pelger, pe când se afla la Cannes, a fost răpit, agresat și jefuit.

„A trecut prin trauma aceea din Franța. A fost agresat fizic, a fost internat foarte mult. A avut problemele cu tatăl, cu mătușa, probabil că era o depresie pe care o ținea pe picioare și despre care a și vorbit public.

El spunea că dinainte era într-o perioadă de depresie, din declarațiile publice. Dar probabil că și perioada aceea a declanșat depresia. 

A fost bătut cu bestialitate. A stat nu știu câte zile în spital, în Franța. El a fost între viață și moarte, într-o comă profundă. Și-a revenit. A venit în țară, a avut apariții publice. A avut și un eveniment, dar iată că nu a mai putut. Sunt foarte multe motive, foarte mulți factori.

Sunt oameni lângă noi și nu ne dăm seama că de fapt sunt foarte singuri sau că trec printr-o depresie”, a încheiat jurnalista Ioana Mandache.

VEZI ȘI: Stephan Pelger ar fi suferit de depresie și ar fi ajuns să ia 40 de pastile pe zi. Experiența trumatizantă pe care a avut-o pe Coasta de Azur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel