Ioana Constantin iese la atac: George Simion îşi foloseşte funcţia din Parlament în instanţele din Republica Moldova

Captură video
Captură video

Ioana Constantin îl acuză pe George Simion, copreşedinte AUR, că îşi foloseşte funcţia din Parlamentul României în instanţele din Republica Moldova, pentru a obţine anularea interdicţiei de intrare în ţara vecină. 

"Absurditățile din Parlamentul României: George Simion are interdicție să intre în R. Moldova, dar este membru al Comisiei comune pentru integrare europeană dintre Parlamentul R. Moldova și Parlamentul României.

Vreți nivelul următor de ipocrizie și mizerie? Simion se folosește de calitatea de membru în această comisie în instanța, în R. Moldova, în cererile de ridicare a interdicției, cereri care îi sunt respinse pe bandă rulantă. La momentul interdicției, nu era deputat, dar azi se folosește de această demnitate publică și de calitatea de membru într-o comisie care are alte obiective decât să îi rezolve lui Simion problemele.

Ați fi zis că e în Comisia de prietenie cu Rusia, nu-i așa?! Nu e nevoie, doar e prieten cu Georgescu, admiratorul lui Putin și un mare critic al scutului de la Deveselu", a scris Ioana Constantin pe Facebook.

Şi Cătălin Drulă l-a atacat pe Simion, în direct la DC NEWS TV

Cătălin Drulă, politician USR și fost ministru al Transporturilor în Guvernul Cîțu, susține că USR este singura opțiune la alegerile următoare și lansează critici la adresa liderului AUR, George Simion.

"Asta este țeapa, că li s-a vândut că sunt unii buni și unii răi. Și mulți oameni s-au lăsat păcăliți, de exemplu, au votat la ultimele alegeri PNL pentru că era președintele în care aveau încredere, nu mai au încredere acum, aceleași sondaje ne spun asta... Acum oamenii respectivi se simt trădați și eu cred că vor găsi în USR o opțiune.

Asta e prima, a doua este Partidul Poporului... Am vrut să zic Partidul Poporului George Simion, deci nu mai suntem PPDD, suntem PPGS. Ce înseamnă asta? Avem un circ cu un maestru de galerie în perioada asta în care oamenii sunt supărați și e normal să fie supărați. 80% dintre români cred că România merge într-o direcție greșită, și din cauza pandemiei, și din evoluția pandemiei, și din ce percep în mediul politic. Țeapa asta a lui Iohannis pentru toată România a accentuat această supărare. AUR cumva se lasă seduși de omul care le spune pe bune. Care e țeapa? Eu cred că o vor realiza destul de mulți dintre cei care acum identifică această opțiune în sondaje că împăratul e gol, dedesubt nu există nimic", a spus Drulă. VEZI CONTINUAREA AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel