Ioan Rus: Eu sunt îngrozit. Înnebunim cu toții

Ministrul Ioan Rus a spus, miercuri, în emisiunea realizată de Andreea Crețulescu și Victor Ciutacu la România TV, că el este "îngrozit" de situația politică actuală.

"Eu sunt îngrozit că înnebunim cu toții. Esența rațiunii de a exista a celor care conduc o țară este bunăstarea poporului. Cum să facem ca oamenii să fie mai puternici și mai sănătoși", a spus Ioan Rus.

"Noi ne consumăm întreaga energie pe lucruri care nu contează. Am senzația că filmul acesta l-am mai văzut odată, în partea lui de început. Sper ca finalul să nu fie același. Și în prezent sunt oameni care spun că Adrian Năstase a fost cel mai bun premier, ne-am agățat de termopane până l-am scos din viața politică, dar dacă ieșea președinte... România avea 10 ani avans. Dacă s-ar da concurs, azi Victor Ponta i-ar bate pe toți... și la fizică, și la chimie, îl cunosc foarte bine și este cel mai bun dintre candidați. Victor Ponta a ajuns la un nivel de competență în care ar putea fi un foarte bun președinte", a mai declarat Ioan Rus la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel