Ioan Gyuri Pascu a murit!

Actorul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al grupul Divertis, a murit, luni dimineță.

Potrivit primelor informații, Ioan Gyuri Pascu, în vârstă de 55 de ani, ar fi suferit un infarct. În momentul morții, ctorul se afla în locuința fostei sale soții, din cartierul bucureștean 23 august.

În jurul orei 4, i s-a făcut rău. Soția sa a sunat la 112, iar medicii sosiți la fața locului au încercat timp 45 de minute să-l resusciteze, anunță PRO TV.  Decesul a fost declarat în jurul orei 5.

'Două echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil', a declarat pentru Agerpres coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa

Ioan Gyuri Pascu suferise în 2010 primul infarct.

Ioan Gyuri Pascu s-a născut pe 31 august 1961. A început să studieze pianul la vârsta de nouă ani, și a cântat prima dată în corul școlii, cu voce de soprană, amuzându-și prietenii cu imitarea unor cântăreți de muzică pop cunoscuți.[2][4][5] În timpul clasei a cincea, a început să joace handbal la o echipă de amatori, renunțând la lecțiile la pian și încercându-și norocul în actorie.

Ioan Gyuri Pascu și Divertis

În 1986, în timp ce Ars Amatoria era în turneu prin București cu o adaptare a uneia din piesele lui Ion Luca Caragiale, Pascu s-a întâlnit și împrietenit cu membrii grupului studențesc de comedie Divertis, care dădea reprezentații de satiră politică subtilă împotriva regimului comunist impus de Nicolae Ceaușescu.

Pascu a fost un fan al lui Divertis încă din 1982 de care își amintea că, „...după spectacol m-am întâlnit cu băieții de la Divertis. Le-a plăcut de mine, mi-au propus să intru în grup și, în 1987, în februarie, am avut primul spectacol cu ei.

În anul 2007 Ioan Gyuri Pascu a părăsit grupul pentru a realiza o emisiune la TVR 1, iar mai apoi pentru un serial de comedie scurt, Vine Poliția!.

În perioada în care grupul Divertis a activat la Antena 1 s-a realizat și serialul de animație Animat Planet Show. Monica Anghel și Daniel Buzdugan au activat și ei în cadrul grupului Divertis, însă doar în perioada Antena 1. Actorul Dragoș Stoica, care a avut anterior un contract cu grupul de umor Mondenii, la Prima TV, s-a alăturat celor de la Divertis în anul 2009, grupul realizând acum două emisiuni: Divertis Mall și Divertis Mall și Prietenii. În același an li s-a alăturat și actrița Paula Chirilă. JoJo alias Cătălina Grama activează în grup încă din perioada Antena 1. Toni Grecu a părăsit și el emisiunea, în 2008, pentru a se întoarce în 2009, alături de Dragoș Stoica.

Ioan Gyuri Pascu a revenit în grupul Divertis după întoarcerea acestuia la PRO TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel