EXCLUSIV  Invitatul de la România TV care nu se mai dă dus. De fiecare dată când vine, e la fel / video

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

Revelioanele România TV sunt legendare.

În ultimii ani, România TV a avut audiențe uriașe cu petrecerile din noaptea dintre ani. S-a filmat ore întregi, iar unii invitați nu au mai vrut să plece, atât de bine s-au simțit acolo. Este și cazul lui Mihai Trăistariu care și anul acesta a venit la super Revelionul România TV.

În urmă cu mai mulți ani, Mihai Trăistariu nu mai voia să plece de la petrecere. După momentul său, era programată o altă persoană, dar el nu se mai dădea dus de acolo. Așa de tare s-a distrat.

3. foto: Face... (mihai-traistariu_21140200.jpg)

Jurnalistul Ioan Korpos a vorbit despre acest subiect.

„Așa este și acum. Vine la absolut toate repetițiile. Mihai Trăistariu dansează non-stop. Cântă. Se implică. Ajută pe fiecare”, a povestit Ioan Korpos la DC News și DC News TV.

„Eu sunt foarte entuziasmat de Revelionul România TV. Punem suflet cu toții!”, a mai zis jurnalistul.

Ioan Korpos ne-a spus și ce meniu are de Revelion.

„Haideți să spunem adevărul. Este un stres. Sunt ore întregi de repetiții, fără pauze lungi, când n-ai timp de un pahar cu apă pentru că trebuie să fii acolo atent, se filmează. Mai este câte o pauză scurtă când mai ciugulim câte ceva. Mesele sunt pline, dar mie îmi place mai mult tot mâncarea de la mamă, de acasă. Șnițele sunt cele mai bune, salata de boeuf cu mazăre, sărmăluțele. Este gustul acela de acasă. Oriunde merg... dacă seamănă cu gustul de acasă de la mama... este cel mai bun. Orice în afară de stafide. Să nu fie cozonac cu stafide! Este singurul lucru pe care nu pot să-l mănânc. Și îmi place foarte mult... dulcele... din păcate...”, a mai spus Ioan Korpos care vă așteaptă la Revelionul de la România TV începând de la ora 15.00.

Vedeți mai multe aici:

CITEȘTE ȘI: Jurnalistul Ioan Korpos: E transferul anului la România TV. Una dintre cele mai mari surprize / video - https://www.dcnews.ro/jurnalistul-ioan-korpos-e-transferul-anului-la-romania-tv-una-dintre-cele-mai-mari-surprize-video_943594.html

CITEȘTE ȘI: Te-ai întrebat vreodată cu cât sunt plătiți invitații care vin la România TV de Revelion? Iată răspunsul! - https://www.dcnews.ro/te-ai-intrebat-vreodata-cu-cat-sunt-platiti-invitatii-care-vin-la-romania-tv-de-revelion-iata-raspunsul_943569.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel