Învățătorii Gheorghe, imaginile DURERII după ce au ars de vii

Învățătorii Gheorghe şi Ioana Ilie au fost conduși pe ultimul drum după ce au murit din cauza unui șofer teribilist, de 26 de ani, care conducea cu viteză o mașină cu volan pe dreapta.

(w670)

"Sute de persoane din toate cele 8 sate ale comunei Brăeşti, şi din localităţile dimprejur, prieteni, elevi, foşti elevi, vecini, consăteni, profesori, părinţi, au condus pe ultimul drum terestru pe cei doi învăţători, soţ şi soţie Gheorghe şi Ioana Ilie, pieriţi într-un catastrofal accident rutier, luni, 26 Martie 2018 pe DN 10 la intrarea în Sătuc din judeţul Buzău.

[citeste si]

Zeci de coroane şi jerbe de flori, lumînări aprinse şi lacrimi, au însoţit coloana funerară întinsă pe un sfert de kilometru de drum. După slujba de prohodire au fost evocate vieţile celor doi dascăli, elogii pentru o carieră de excepţie, gînduri, amintiri. La scoaterea celor două sicrie din Biserica din Brăeşti mulţimea a aplaudat îndelung. Drum lin spre stele oameni frumoşi, dascăli dedicaţi, părinţi şi prieteni!", a scris pe Facebook Gigel Barbu, un buzoian care i-a cunoscut pe dascălii care au murit într-o mașină carbonizată.

Bolidul avea viteză mare

Cei doi învățători se întorceau de la Buzău în momentul în care mașina în care se aflau a fost spulberată de un Audi cu volan pe dreapta condus de un tânăr, de 26 de ani, din Cândești. Martorii spun că bolidul avea viteză mare. În urma impactului, familia Ilie a rămas încarcerată. Autoturismul a luat foc și a ars complet. La sosirea pompierilor, învățătorii erau deja morți.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel