Incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer în Luduș

Foto ilustrativ pompieri / Imagine de Dominic Wunderlich de la Pixabay
Foto ilustrativ pompieri / Imagine de Dominic Wunderlich de la Pixabay

Un incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer a izbucnit în Luduș, vineri. Pompierii din Mureș intervin și sâmbătă dimineață.

 

Pompierii din Mureș intervin sâmbătă dimineața pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer, care a izbucnit vineri la prânz pe o stradă din orașul Luduș.

Potrivit ISU Mureș, incendiul de pe strada 1 Mai din orașul Luduș a izbucnit vineri în jurul prânzului. Acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați cu mai multe focare.

În urma degajărilor mari de fum, autoritățile au emis vineri două mesaje de avertizare a populației prin intermediul aplicației Ro-Alert.

Pompierii intervin și sâmbătă dimineața pentru lichidarea incendiului.

„Încă se lucrează pentru lichidarea incendiului, în momentul de față ard deșeuri menajere cu focare izolate și degajări de fum. La fața locului sunt pompierii militari de la Punctul de Lucru Luduș, pompierii voluntari de la SVSU Luduș și SVSU Iernut”, a transmis ISU Mureș, conform Mediafax.

VEZI ȘI: Imagini dramatice din Marmaris. Incendiile din Turcia fac prăpăd - VIDEO/FOTO

Tot în Luduș:

Bărbat de 81 de ani, șantajat de patru femei cu imagini compromițătoare

Un bărbat de 81 de ani le-a dat 250.000 de lei unor femei care îl șantajau cu imagini compromițătoare, după ce l-au vizitat.

Polițiștii din Luduș, județul Mureș, au reușit să le identifice pe cele patru femei care l-au șantajat pe bărbatul de 81 de ani. Totul a  început în luna iulie 2020. Acesta le-a plătit aproximativ 250.000 de lei pentru a nu divulga fotografiile compromițătoare pe care le făcuseră atunci când l-au vizitat la domiciliu, scria incomod-media.ro în luna martie a.c.

În baza probatoriului administrat, două dintre cele patru femei, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Un incendiu a izbucnit la terasa unui restaurant, în septembrie 2020 

Anul trecut, la finele lunii septembrie, pompierii din județul Mureș au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la terasa unui restaurant din localitatea Luduș. În momentul sosirii la locul evenimentului, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, la mai multe anexe, depozitul de mărfuri alimentare și terasa localului, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Pentru protecția populației, întrucât existau degajări mari de fum, a fost transmis un mesaj prin intermediul sistemului RO-ALERT. Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore, fără să fie înregistrate victime. (Citește mai mult AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel