În viaţă nu e ca-n filme. Ce-a păţit un tânăr care a pus la cale un jaf armat

Pistol
Pistol

Un tânăr care probabil a văzut prea multe filme de acţiune a pus la cale un jaf armat care s-a încheiat lamentabil. 

Un tânăr de 20 de ani care probabil s-a jucat prea mult pe calculator sau a văzut prea multe filme de acţiune a pus la cale un jaf armat care s-a încheiat lamentabil, fiind încătuşat rapid de către poliţişti. 

Acesta a încercat să sustragă un autoturism, amenințând șoferul cu un pistol cu bile, anunţă polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă — Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă.

În data de 20.05.2018, în jurul orei 17:00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă — Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea satului Tichilești, județul Constanța, un bărbat a oprit în trafic un autoturism și a amenințat șoferul cu un pistol. Persoana aflată la volanul autoturismului a accelerat, reușind astfel să scape.

După ce a ameninţat oamenii cu arma, a rupt-o la fugă

De asemenea, bărbatul a amenințat și alte două persoane care opriseră pentru a vedea ce se întâmplă, acesta fugind apoi peste câmp, spre localitatea Hârșova.

La scurt timp, persoana în cauză a fost prinsă de către polițiștii de frontieră în satul Tichilești, iar pistolul pe care acesta l-a folosit a fost găsit ascuns într-un gard viu, fiind o arma neletala, tip airsoft.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul român D.I., în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța și a declarat că a achiziționat pistolul neletal, tip airsoft, de pe internet și voia îl folosească pentru a sustrage un autoturism.

Polițiștii de frontieră au ridicat pistolul în vederea continuării cercetărilor și au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Vezi şi: Sondaj:Fake-news, respinse de tineri într-un domeniu cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel