Imagini ȘOCANTE într-un spital din Constanța. Pisici căzute din tavan

pisica
pisica

Au fost momente șocante într-un spital din Constanța, deoarece o bucată de tavan s-a prăbușit sub greutatea unei pisici. Ce căutau pisicile în spital.

Incidentul șocant și neobișnuit a avut loc astăzi, la Spitalul Județean Constanța, în timpul unor lucrări la sistemul de ventilație de la secția de Radiologie. Mai multe pisici au dărâmat o bucată din tavan, după ce au reușit să se infiltreze în plafonul fals.

Presa din Constanța scrie că deasupra tavanului fals, prin găurile existente s-au infiltrat mai multe pisici, iar acum muncitorii încearcă să  le elibereze.

Mai mult, una dintre bucățile de tavan fals au căzut pe un pacient care se afla pe o targă, dar acesta nu a fost rănit în urma incidentului, relatează CTnews.ro.

Declarația reprezentanților spitalului

 

Conducerea Spitalului Județean Constanța a transmis că s-a demarat o anchetă în acest caz.

„Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoștință că s-a ajuns la aceasta situație din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilație din imediata apropiere a locației în cauza iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situația creată, plafonul va fi completat la loc.

De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiții de siguranță, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen", au transmis reprezentanții spitalului.

Reacția prefectului de Constanța

 

„Am luat legătura cu conducerea Spitalului Județean și am aflat faptul că acest incident a avut loc pe un culoar ce duce spre zona de Radiologie. Am primit asigurări că nici o persoană nu a avut de suferit. De altfel, nicio persoană nu s-a prezentat la UPU pentru a solicita îngrijiri medicale în urma acestui eveniment.

Din punctul meu de vedere, incapacitatea autorităților locale/județene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative. În cazul unei unități medicale, veche de aproximativ 50 de ani, consider că astfel de evenimente se pot evita doar prin realizarea unor investiții considerabile in reabilitarea completă a Spitalului Județean", a transmis prefectul Constanței, citează Mediafax.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27