Imagini de groază la Buzău. Un bărbat a semănat teroare-exclusiv

Imagini de groază la Centrul de Zi și de Noapte pentru Persoane fără Adăpost Buzău. Deși directorul instituției, Lambru Daniel, povestea recent într-un interviu în exclusivitate pentru DC News că își dorește ca fiecare persoană care le calcă pragul să-şi lase toate problemele la uşă, iată că marți seară nu s-a mai întâmplat așa.

Pagube de zeci de mii de lei, produse de către un bărbat internat la Centrul de Zi și de Noapte pentru Persoane fără Adăpost Buzău. Asistatul social, care trebuia să părăsească centrul marți, a devastat aproape toate încăperile unităţii, a spart geamurile şi a distrus reţeaua de încălzire. 

Imaginile de pe camerele de supraveghere arată furia bărbatului care nu se mulţumeşte cu distrugerile produse. Continuă la parter în acelaşi stil. În spălătorie sparge chiuvete, devastează instalaţia de la centrala termica. Niciun geam nu rămâne întreg nici aici. Asistaţii îşi fac cruce ca au scăpat cu viaţă. Bărbatul ameninţă pe toată lumea astfel că de teamă personalul centrului se ascunde în cantina socială.

Poliţiştii l-au prins afară, când tocmai se pregătea să părăsească centrul. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează sa fie dus pentru mandat sub acuzaţia de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

[citeste si]

Lambru Daniel, directorul Centrului de Zi și de Noapte pentru Persoane fără Adăpost Buzău, a povestit în exclusivitate pentru DC News cum este să conduci o astfel de instituție.

"Nu este greu deloc să vorbeşti cu oamenii fără adăpost. Spre surprinderea noastră, unii sunt mult mai respectuoşi şi cu mai mult bun simț decât mulţi dintre noi. Cred că atunci când vorbeşti politicos cu un om care vine de pe stradă, înainte de toate te respecţi pe tine, îl respecţi pe el şi apoi poţi să ai aşteptări să te respecte şi el pe tine. Sunt lucruri pe care familia mi le-a insuflat de la o vârstă fragedă", ne spunea Lambru Daniel. Întregul interviu îl găsiți AICI.

Sursa video: Adevarul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel