Ilie Năstase, despre Novak Djokovic: De ce s-a dus acolo?

Facebook Novak Djokovic
Facebook Novak Djokovic

Ilie Năstase se alătură celor care îl critică pe Novak Djokovic după decizia de a merge în Australia, deşi se aştepta să nu fie lăsat să intre în ţară. 

"De ce s-a dus acolo...? Nu știu, habar n-am! Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta? Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc. Nu-i dai voie... Dacă așa-i regula pentru toata lumea", a spus Ilie Năstase, citat de Digisport

Mai mulţi tenismeni din circuitul ATP au reacţionat după ce statul australian nu i-a permis lui Novak Djokovic să intre în ţară, pe motiv că nu a completat bine cererea de viză, având în vedere că nu este vaccinat împotriva COVID-19. 

Cel mai vehement a fost Rafael Nadal, unul dintre principalii rivali ai lui Novak Djokovic în lupta pentru cele mai importante trofee. 

"Lumea a suferit destul. Vaccinați-vă! Dacă și-ar fi dorit, ar fi jucat la Australian Open fără probleme. El își ia propriile decizii. Fiecare este liber să facă asta, dar există niște consecințe, corect? Bineînțeles că nu îmi place acestă situația. Într-un fel, îmi pare rău pentru el. Dar, în același timp, știa condițiile de aici de luni bune, așa că a decis pentru el”, a spus Nadal, într-un interviu promovat de jurnalistul Ben Rothenberg, pe contul său de Twitter.

Şi britanicul Jamie Murray a reacţionat. Acesta a spus că "dacă eram eu cel care nu s-ar fi vaccinat, nu aş fi primit o excepţie". 

Sunt şi voci PRO Djokovic 

"Data viitoare când cineva vă spune că sportul şi politica nu se amestecă, să vă aduceţi aminte de data de 6 ianuarie 2022, când orgoliul politicienilor i-a interzis celui mai bun tenismen din lume să intre în ţara în care instituţiile guvernamentale i-au permis accesul", a scris Sergiy Stakhovsky, tenismen ucrainean, conform Reuters. 

"Să fie clar, două comisii medicale separate i-au aprobat excepţia medicală. Şi politicienii o resping. Australia nu merită să găzduiască un Grand Slam", a scris şi tenismenul american Tennys Sandgren, pe Twitter. 

Ben Rothenberg, unul dintre cei mai importanţi jurnalişti din lumea tenisului, a spus că "orice s-ar întâmpla de acum, este exclusiv vina lui Djokovic pentru că nu s-a vaccinat. A avut luni întregi la dispoziţie. Cel mai bun scenariu ar fi fost ca un Nole vaccinat să joace la Australian Open, fără drame. El a ales altceva". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel