GAFA unei prezentatoare TV, în direct. Unde și-a găsit telefonul care sunat insistent s-o... trezească

Facebook - Kate Garraway
Facebook - Kate Garraway

O prezentatoare a unui matinal britanic a gafat în direct: i-a sunat alarma telefonului de două ori. 

Kate Garraway, gazda unui matinal britanic, a fost amenințată cu confiscarea telefonului în Good Morning Britain, după ce alarma ei s-a declanșat de două ori în direct, relatează The Sun

Prezentatoarea Kate Garraway, în vârstă de 54 de ani, abia intrase de patru minute în direct alături de co-gazda Ben Shephard, când a sunat alarma de dimineață, iar ea a reacționat: „Nu este al meu!”.

Unde pusese telefonul?

Mama a doi copii, care uită adesea să-și închidă telefonul, s-a clătinat pe scaun preț de câteva momente înainte de a găsi telefonul sub fundul ei.

Coprezentatorul Ben a întrebat: ”Aceasta este alarma pentru a te trezi?”. 

Kate și-a cerut scuze pentru gafă, dar cinci minute mai târziu alarma a sunat din nou. Ea a spus: ”Copiii mei au pus alarma! Să scoatem telefonul din platou?”

Un producător purtând o mască și îmbrăcat în negru a intrat în cadrul camerelor în timp ce Kate încerca frenetic să închidă telefonul.

Ben a spus: ”Ești singura persoană al cărei telefon face gălăgie în direct în studio!”

I-a luat telefonul copilului

Derutată, Kate a explicat: ”Unde am crezut că ar trebui să fiu? Sunt puțin îngrijorată, deoarece Darcey are husa de telefon de aceeași culoare, așa că poate aceasta este alarma ei pentru școală și acum va întârzia!”. 

Telespectatorii s-au amuzat de haos și au reacționat pe Twitter pentru a-i spune lui Ben să nu fie așa dur cu Garraway. O persoană i-a transmis: „Îți mulțumesc Kate pentru că m-ai făcut să râd atât de devreme, te întrebai unde trebuia să fii!”

Un altul internaut a postat pe Twitter: ”Băieți, dați-i o pauză lui @kategarraway! Ea este la serviciu, are un soț bolnav acasă și are 2 copii adolescenți. Trebuie să fie disponibilă. Este la fel ca atunci când ne sună telefonul la o întâlnire: se întâmplă! Îmi place cum @benshephard și Kate se amuză”.

Nu s-a putut trezi

Dacă acum alarma îi suna încontinuu, în urmă cu aproximativ un an, Kate Garraway a intrat în emisiune de acasă, prin intermediul unui apel video, fiind în întârziere din cauză că a dormit mai mult decât trebuie, neauzind alarma. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel