VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Kelemen Hunor: Afirmațiile lui Traian Băsescu vor provoca nelămuriri în Occident

VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Declarațiile președintelui Traian Băsescu potrivit cărora premierul Victor Ponta a fost ofițer acoperit al SIE, în perioada 1997-2001, reprezintă doar o temă politică extrem de "palpitantă", dar care va provoca nelămuriri pe plan extern, consideră preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. În absența unor dovezi concrete, Kelemen Hunor nu este convins de afirmațiile președintelui Traian Băsescu, care spune că are mai multe întrebări decât răspunsuri privind scandalul legat de ofiţerul acoperit din cursa prezidenţială.

Citește și VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Ce precizări face Rareș Bogdan după emisiunea în care Traian Băsescu a anunțat că Victor Ponta a fost ofițer acoperit SIE

VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. "Băsescu spune că e, premierul spune că nu e. Sigur, Băsescu aseară nu a arătat dovezi sau aşa am înţeles, că nu am văzut eu emisiunea. Un Monitor Oficial nu este o dovadă şi nişte deducţii cât de cât logice nu arată mare lucru. (...) Preşedintele Băsescu a spus acum cam patru-cinci săptămâni că ştie cine e. De ce nu a zis atunci? De două ori a fost bun Victor Ponta pentru funcţia de premier, atunci ştia, nu ştia?", a declarat Kelemen Hunor, marți, la RFI, precizând, totodată, că nu este de acord ca "serviciile secrete să aibă ofiţeri în Parlament, în politică, în justiţie şi în instituţiile democratice, care nu au atribuţii în acest domeniu".

Credibilitatea României are de suferit

VICTOR PONTA, OFIȚER ACOPERIT SIE. Potrivit liderului UDMR, nu doar declarațiile recente ale președintelui Traian Băsescu de la Realitatea TV va afecta "enorm, enorm de mult" credibilitatea României, ci și cele din ultimele săptămâni legate de scandalul ofițerului acoperit are de suferit.

Întrebat dacă l-au convins afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu, liderul UDMR a răspuns: "Pe mine niciodată nu m-au convins afirmaţiile de acest gen, făcute într-o campanie electorală şi fără dovezi concrete. Care e dovada concretă? Probabil că nişte documente, dar nici nu ştiu cum ar trebui să arate acele documente de la acel serviciu unde se presupune că ar fi fost cineva ofiţer acoperit (...). Eu cred că este doar o temă politică extrem de interesantă şi extrem de palpitantă, dar în acelaşi timp, o temă care sigur că va provoca foarte multe nelămuriri pe plan extern şi acest lucru este din punctul meu de vedere mult mai important decât ceea ce spune la televizor unul sau altul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel