Hunedoara: Un bărbat a plecat la cules de ciuperci. Autoritățile îl caută

Un bărbat care a plecat la cules de ciuperci este căutat de salvamontişti în Masivul Vâlcan.

Un vârtnic de 84 de ani din localitatea Iscroni este căutat de salvamontişti în Masivul Vâlcan, din Valea Jiului, după ce a plecat de acasă marţi cu intenţia să culeagă ciuperci din pădurile de pe munte şi nu s-a mai întors la domiciliu, a declarat miercuri, pentru Agerpres, şeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Acţiunea de căutare este coordonată de Serviciul Public Judeţean Salvamont Hunedoara, care a trimis în zona Masivului Vâlcan 15 salvamontişti de la formaţiunile din Valea Jiului.

Bărbatul cunoaştea bine zona în care a plecat la cules de ciuperci

'Bărbatul, care cunoştea zona, a plecat marţi în Masivul Vâlcan şi nu s-a mai întors acasă. Familia şi vecinii au anunţat cazul prin numărul unic de urgenţă 112. Căutările au început marţi seara, cu o formaţie alcătuită din 10 salvamontişti, dar s-au oprit la miezul nopţii din cauza întunericului. Miercuri dimineaţa am suplimentat echipele de căutare, astfel că acum sunt 15 salvamontişti de la formaţiunile Salvamont din Valea Jiului', a explicat Bodean.

Potrivit acestuia, despre acest caz a fost anunţată şi Poliţia, având în vedere faptul că bătrânul cunoaşte bine zona în care a plecat la cules de ciuperci. Salvamontiştii continuă căutările miercuri pe o arie mai largă din Masivul Vâlcan, fiind vizată şi o zonă din apropierea municipiului Vulcan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel