Harabagiu (PSD): M-am decis! Candidez la alegerile europarlamentare!

Scutaru Cristina / 03 oct 2018 / 19:40 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

George Harabagiu, fostul coordonatorul online al PSD, a anunțat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare.

”Păzea , vine mămăligarul. INCEPE DANSUL ... M-AM HOTARIT ! MA DUC " PESTE EI "... Sa le " stric jocurile " . Si sa- mi obtin..RESPECTUL ! SUNT HOTARIT SCHIMB TOTUL LA BRUXELLES ! CANDIDEZ PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN !!!

I- am răspuns acum citeva minute, prietenului meu drag Daniel Dragomir care puncta faptul ca atitudinea noastra din ultimele 48 de ore i- a speriat îngrozitor pe "exponenții " statutului paralel ! Dl colonel a suportat NEVINOVAT prigoana torționarilor in Dosarul BLACK CUBE !

"Normal ca i- au speriat , prieten drag . Deja postările noastre ( ale tale , ale lui Ingrid Mocanu si ale mele - banal gazetar de provincie au început sa suscitie interesul presei internaționale . Ca sa nu mai vorbim de dezbaterile apărute pe marginea lor .

Din acest motiv M- AM HOTARIT SA - I ÎNFRUNT PE " TERENUL LOR ". Sunt decis sa CANDIDEZ LA EUROPARLAMENTARE si sa- i reprezint acolo pe toti cei care au susținut AICI , dreptul Romaniei la RESPECT !!!

O sa le arat deontologilor europeni , ce stie , ce vrea si ce poate un moldovean amarit , coborât din munți ( cu bunele si relele sale ). Fara fitze, cv contrafăcute si doctorate falsificate! Nu iti ascund , prieten drag ca tu si cu Ingrid Mocanu ati cintarit greu in decizia mea. Dar cel mai mult au cintarit ROMANII ADEVARATI SĂTUI DE ÎMPILAREA BRUXELLES- ului !

Firesc este ca oferta mea sa o adresez PSD - ului ! Si DIRECT OMULUI LIVIU DRAGNEA. Daca nu se va putea, va jur ca voi găsi o soluție !! Junker , PĂZEA ! VINE MĂMĂLIGARUL”, a fost mesajul lui George Harabagiu pe Facebook.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27