Harabagiu (PSD): M-am decis! Candidez la alegerile europarlamentare!

George Harabagiu, fostul coordonatorul online al PSD, a anunțat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare.

”Păzea , vine mămăligarul. INCEPE DANSUL ... M-AM HOTARIT ! MA DUC " PESTE EI "... Sa le " stric jocurile " . Si sa- mi obtin..RESPECTUL ! SUNT HOTARIT SCHIMB TOTUL LA BRUXELLES ! CANDIDEZ PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN !!!

I- am răspuns acum citeva minute, prietenului meu drag Daniel Dragomir care puncta faptul ca atitudinea noastra din ultimele 48 de ore i- a speriat îngrozitor pe "exponenții " statutului paralel ! Dl colonel a suportat NEVINOVAT prigoana torționarilor in Dosarul BLACK CUBE !

"Normal ca i- au speriat , prieten drag . Deja postările noastre ( ale tale , ale lui Ingrid Mocanu si ale mele - banal gazetar de provincie au început sa suscitie interesul presei internaționale . Ca sa nu mai vorbim de dezbaterile apărute pe marginea lor .

Din acest motiv M- AM HOTARIT SA - I ÎNFRUNT PE " TERENUL LOR ". Sunt decis sa CANDIDEZ LA EUROPARLAMENTARE si sa- i reprezint acolo pe toti cei care au susținut AICI , dreptul Romaniei la RESPECT !!!

O sa le arat deontologilor europeni , ce stie , ce vrea si ce poate un moldovean amarit , coborât din munți ( cu bunele si relele sale ). Fara fitze, cv contrafăcute si doctorate falsificate! Nu iti ascund , prieten drag ca tu si cu Ingrid Mocanu ati cintarit greu in decizia mea. Dar cel mai mult au cintarit ROMANII ADEVARATI SĂTUI DE ÎMPILAREA BRUXELLES- ului !

Firesc este ca oferta mea sa o adresez PSD - ului ! Si DIRECT OMULUI LIVIU DRAGNEA. Daca nu se va putea, va jur ca voi găsi o soluție !! Junker , PĂZEA ! VINE MĂMĂLIGARUL”, a fost mesajul lui George Harabagiu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel