Guvernul a sesizat 450 de posibile fapte penale cu prejudiciu imens. Victor Ponta: Incompetență și un uriaș sistem de corupție

Șaptezeci de controale ale Corpului de Control al Guvernului în perioada 2009-2012 arată 450 de posibile fapte penale cu prejudicii de miliarde de euro, sesizate la Direcția Națională de Corupție (DNA). 

Premierul Victor Ponta a spus la Antena 3, întrebat de ce aceste sesizări nu ajung în instanță: "Dl Radu Tudor, valul uriaș de nemulțumire la adresa lui Traian Băsescu și Guvernului său s-a bazat pe măsurile incompetente luate și pe faptul că era un uriaș sistem de corupție. După 2012, cu puterile reduse pe care le are partea de control de la Guvern, am tot sesizat lucruri foarte grave. Pe finalul mandatului lui Traian Băsescu, în dosarul Microsoft, cercetarea a început de la sesizarea Corpului de Control, la fel ca în dosarul Retrocedărilor. Că s-au făcut după doi ani, nu pot decât să spun că o să trimitem în continuare sesizări și, din când în când, o să întrebăm: dom'ne, da' ce ați făcut cu dosarul ăla, că e de doi-trei ani? Cei din Guvernul din 2009-2012 sunt în continuare pe poziții de putere și, mai mult, vor să intre în viitorul Guvern, dar e polemică politică". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel