EXCLUSIV  Greșeala FATALĂ a lui Dragnea. "Putea să fie mult mai rău, dar l-a ajutat Ponta"

Cozmin Gușă a vorbit la interviurile DC News Live despre 'demonizarea' lui Liviu Dragnea, în ideea în care din când în când apare câte un personaj politic în capul căruia se sparg toate relele. În trecut 'răul suprem' era considerat Victor Ponta, acum Liviu Dragnea.

"Un lider PSD nu dispare atunci când vrea strada, dispare atunci când dorește partidul. Victor Ponta a dispărut în momentul în care partidul a dorit, dar noi, în afară de PSD, nu mai avem alt partid în România. PNL nu activează ca atare, nu are nicio șansă. Acestea sunt treburi de domeniul evidenței, iar Dragnea plătește astăzi pentru greșelile pe care le-a făcut în defavoarea partidului. Felul în care el a condus politic după marea victorie din decembrie... acea victorie a administrat-o prost. Faptul că OUG 13 a fost dată pe furiș cam în timp ce el traversa Atlanticul și nu putea să fie contactat... asta este o chestie care a deranjat partidul. Partidul l-a creditat și pentru amnistie și grațiere. Lumea care a votat PSD a fost convinsă că social-democrații vor da amnistia și grațierea. (...) Faptul că Dragnea a făcut-o pe furiș, nu și-a asumat, și a dat vina pe altcineva, l-a dat mai jos", a zis Cozmin Gușă la DC News Live.

"Nu cred că Liviu Dragnea are mari șanse la prezidențiale. Partidul și-a pierdut încrederea în el. L-a decapitat pe Grindeanu într-un fel total amatoristic. Putea să fie mult mai rău pentru Dragnea, dacă Ponta nu se muta lângă Grindeanu. Ponta, mutându-se lângă Grindeanu, l-a ajutat, de fapt, pe Dragnea și majoritatea PSD. Grindeanu părea altceva, moțiunea putea să nu treacă și atunci era într-o dificultate mult mai mare", a mai zis analistul politic.

Răspunsul integral după minutul 16:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel