Gonul Yilmaz: Așa-zisa lovitură de stat, un joc de teatru

Gonul Yilmaz, președinta Asociației române pentru asistență și solidaritate socială, nu crede în lovitura de stat din Turcia. 

"În cartierele marginașe este liniște, nu e panică. În centru și în aeroport sunt susținătorii ieșiți pe stradă. Au fost oameni care au ieșit să protesteze, eu stau pe malul Bosforului, s-au strâns 50 de oameni cu steaguri în mână să protesteze așa zisa lovitură de stat, dar în rest e liniște", a declarat președinta Asociației române pentru asistență și solidaritate socială, la Digi24

Întrebată dacă nu i se pare o lovitură de stat, Gonul Yilmaz a spus: "Nu știu ce a fost. Un joc de teatru". 

"Am dialogat pe rețele de socializare. Turcii știu cum să se comporte în asemenea situații, noi suntem mai sceptici în această privință. Diaspora e formată mai mult din doamne, 80-90 la sută sunt doamne, soții. Sunt panicați, toate au scris pe rețele că sunt panicate, dar toată lumea e bine, le-am spus să nu iasă pe stradă", spune Gonul Yilmaz.

În legătură cu militarii care se predau, președinta Asociației române pentru asistență și solidaritate socială a spus că "urmăresc la televizor. Nu știu ce să spun. E ciudată această zisă lovitură."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel