Godină, ironie maximă la PNL-istul care a bătut o femeie pe stradă

Polițistul Marian Godină a făcut o ironie când a ajuns la Bistrița, la Târgul de carte pentru copii și adolescenți, cu privire la politicianul susținut de PNL pentru primărie, politician care a bătut pe stradă o femeie, după ce era s-o calce pe trecerea de pietoni și aceasta i-a dat un șut în mașină. 

Poliţistul braşovean Marian Godină și-a prezentat cel mai recent volum, dedicat celor mici, "În misiune cu Marian". El a spus: "Am circulat cu mare atenţie pe străzile din Bistriţa, am citit că aveţi bătăuşi în trafic". Marian Godină a răspuns pe pagina sa de Facebook unei persoane care, aflând că se află în Bistriţa, l-a sfătuit să "aibă grijă la domnul Beudean", iar replica poliţistului a fost: "Nu ştiu dacă ar avea curaj să se dea la mine, că sunt ceva mai mare decât o femeie".

Fostul vicepreşedinte PNL Bistriţa-Năsăud, Jenor Beudean, care a candidat la alegerile locale pentru funcţia de primar al comunei Şieu Odorhei, este acuzat că în data de 14 iunie ar fi agresat o femeie după ce a avut cu aceasta un incident în trafic. Din fotografiile făcute de un martor la întreaga scenă se vede cum femeia este bruscată de către liberal. Jenor Beudean a trimis, la rândul său, un drept la replică, în care şi-a cerut scuze faţă de femeie, dar spune că a fost provocat şi că o va da în judecată atât pe ea, cât şi pe cei care au reacţionat pe Facebook negativ la adresa sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel