Godină, după filmarea cu tinerii loviți de polițiști: Am să emit un ordin...

Marian Godină a avut o reacție după ce doi tineri au fost loviți de polițiști pe o stradă din Capitală. Imaginile au fost surprinse de un locatar.

”Mi s-a umplut mesageria cu video-ul ăsta.


"Ia, zi, Godină!"


"Hai cu o explicație, bă."


Nu știu cine mă cred pe mine unii, ce ministru sau șef mă văd ei, dar după ce fac duș, o să ies și am să emit un ordin prin care am să-l dau afară pe polițist, astfel încât toți cei care așteaptă cu nerăbdare și mi-au dat peste bot cu mare satisfacție cu acest video, să poată dormi liniștiți.


Cât despre polițiștii care tot apar făcând tâmpenii, le transmit că își bat joc de toată munca colegilor lor”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Poliţia Capitalei a demarat cercetări interne după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un poliţist lovind două persoane care ar fi refuzat să se legitimeze

Ce spun autoritățile

"În noaptea de 7/8 aprilie, doi bărbaţi au fost opriţi de către un echipaj al Secţiei 9 Poliţie, în vederea legitimării şi verificării documentelor prevăzute de Ordonanţele Militare. Bărbaţii au refuzat legitimarea şi au fost conduşi la subunitatea de poliţie, unde au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare, cu suma de 200 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, precum şi cu suma de 10.000 lei având în vedere că nu deţineau documentele prevăzute de Ordonanţele Militare", precizează un comunicat al DGPMB.

Potrivit sursei citate, Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la modul în care a acţionat poliţistul şi a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel