Gheorghe Dincă s-a pocăit și s-a BOTEZAT în penitenciar: ”Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu!” - FOTO/VIDEO

foto captură video
foto captură video

Condamnat pentru răpirea și uciderea tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă pare că l-a găsit pe Dumnezeu în penitenciar. 

Condamnat la 30 de ani de închisoare, de către Tribunalul Olt, în dosarul Caracal, Gheorghe Dincă a fost acceptat, în spatele gratiilor, într-o asociație penticostală, condusă de omul de afaceri Mike Olari. În ciuda acuzațiilor de omor calificat, viol, profanare de cadavre, trafic de persoane și trafic de minori, care i-au adus 30 de ani de închisoare (decizia nu este definitivă), el a sperat, totuși, la o pedeapsă mai blândă. Acum se pare că speră la iertarea păcatelor. 

Pocăința lui Gheorge Dincă a fost anunțată de către membrii asociației ”Misiunea Family to Family”, condusă de omul de afaceri Mike Olari: 

”Un lucru greu de crezut, dar nu imposibil pentru Dumnezeu! Deși el ne-a cerut botezul în apă cu peste 6 luni în urmă, noi am tot ezitat, fiindcă doream să fim siguri că ceea ce facem este real și după voia Domnului.

Pe data de 19 Februarie când a avut loc un botez Nou Testamental în Penitenciarul din Craiova, a trebuit să cedăm și să-l primim și pe el, împreună cu alte 7 persoane în apa botezului.

Nu am cedat din cauza insistențelor lui, fiindcă el, bazat pe cazul tâlharului de pe cruce, care nu a fost botezat și totuși Isus l-a primit în RAI, el a renunțat să mai insiste, dar schimbarea atitudinii lui și comportamentul lui, ne-au convins că Dumnezeu s-a atins de el, fapt care a produs nașterea din nou!

Împreună cu un grup de 14 frați (slujitori și cântăreți) ne-am deplasat împreună în incinta Penitenciarului de Maximă Siguranță, unde Dumnezeu a primit încă 8 persoane în Împărăția Cerurilor! A fost un timp de vis, ceva unic, înălțător, binecuvântat, greu de descris.

(...)

Toată Slava și Gloria pentru acest eveniment unic, le merită doar SFÂNTA TREIME!!” a anunțat Mike Olari. 

El a făcut public și un filmuleț în care Gheorghe Dincă citește: ”Am făcut și fapte cu care nu mă pot mândri". Deși pe filmuleț nu apare botezul propriu zis, pe site-ul asociației apare o fotografie cu Gheorghe Dincă îmbrăcat în alb, alături de alți deținuți îmbrăcați la fel. Vezi aici FOTO și VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel