George Ivașcu, cuvinte triste după moartea lui Gyuri Pascu

Actorul George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis, își exprimă regretul morții prietenului său Ioan Gyuri Pascu într-o postare pe pagina sa de socializare. 

"A mai plecat un prieten spre Ceruri. A mai plecat un om cu suflet mare, un actor talentat care a dăruit atâta veselie tuturor celor care l-au urmărit. Rămas bun, prietene. Dumnezeu să te odihnească în pace", a scris Ivașcu pe pagina sa de socializare.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

[citeste si]

Într-un interviu pentru o blogăriţă, publicat pe 17 septembrie, actorul a povestit despre copilărie, părinţi, moarte, viaţa din televiziune, muzică si poezii.

Cu această ocazie, Ioan Gyuri Pascu a susținut cât de important este ca fiecare dintre noi să petreaca timp cu sine, pentru a se cunoaște mai bine.

"Faptul de a sta cu tine. Macar 5 minute pe zi. Eu le spun oamenilor si ei râd. Macar 5 minute pe zi. Cand mergi la toaleta, nu iti lua telefonul. Stai cu tine si vezi cine esti. Si dupa aceea sa fii atent. Si omul va trebui sa inlocuiasca cautarea cu atentia. Ca omul tot cauta, cauta. Daca esti atent la tine, inauntrul tau si ce se intampla in jurul tau, te vor gasi lucrurile. Sa fii atent la tot: la gandurile tale, la cum reactioneaza corpul tau la aceste ganduri, sa fii atent cum respiri.

Si mai este o chestie care se spune: traieste-ti viata. Eu zic altfel: sa se lase trait de viata. Sa lasam lucrurile asa cum vin, pentru ca fiecare lucru vine cu un rost. Din fiecare putem sa invatam", marturisea regretatul actor pentru oameni-frumoși.ro.

Cât despre planuri de viitor, actorul susținea că nu se mai gândește la așa ceva, deoarece de câte ori și-a făcut planuri nu i-au ieșit: "Eu de mult timp nu imi mai fac planuri de viitor, dar imi place sa traiesc fiecare proiect actual. In ala ma implic si pe ala il duc la capat. Si dupa aceea ma apuc de altu' si de altu' si asa mai departe", spunea Ioan Gyuri Pascu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel