Urmărește emisiunea live


Galaţi: Jumătate de tonă de carne, confiscată de poliţişti de la o carmangerie

Poliţiştii gălăţeni au confiscat jumătate de tonă de carne şi produse din carne de la o carmangerie din localitatea Lieşti, care s-a ales şi cu cinci amenzi în valoare totală de 40.400 lei, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică, însoţiţi de reprezentanţi ai DSVSA Galaţi, au efectuat un control, pe linia respectării legislaţiei în vigoare, la o carmangerie din localitatea Lieşti, în baza unui plan de acţiune pentru prevenirea răspândirii pestei porcine africane.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, una, în valoare de 10.000 lei, pentru neemiterea bonului fiscal pentru bunuri livrate şi servicii prestate, şi patru, în valoare totală de 30.400 lei, pentru încălcarea normelor sanitare veterinare cu privire la comercializarea alimentelor, pentru încălcarea normelor privind igiena spaţiului de producţie şi pentru carne neexpertizată. Totodată, au fost confiscate 500 de kilograme de carne şi produse din carne, precum şi suma de 400 lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel