Gabriela Zoană despre refuzul lui Iohannis: Manipulează!

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană a declarat că președintele Iohannis manipulează pe români când afirmă că guvernul a tăiat bugetele Administrației Prezidențiale și serviciilor secrete pentru că nu mai există bani de salarii și pensii.

Zoană spune că președintele Iohannis minte cu bună știință. "Aceasta se numește manipulare politică – atunci când afirmi că Guvernul taie bugetele Administrației Prezidențiale și serviciilor secrete pentru că nu ar mai fi bani de salarii și pensii, deși știi că motivul real al acestor rectificări este că tu, Iohannis, nu ai reușit să cheltuiești nici măcar banii prevăzuți până în prezent", a spus aceasta. 

Europenii se interesează de "liderul Opoziției"

Europarlamentarul a mai spus că la Bruxelles, acolo unde a organizat o serie de evenimente cu participarea unor oficiali europeni, primul lucru pe care aceștia au dorit să îl știe a fost cum de în România este posibil ca președintele țării să facă declarații iresponsabile iar o parte dintre români să îl creadă. "M-au întrebat cum este posibil ca președintele României să se comporte ca lider al unui partid din Opoziție. Din păcate, minciunile, manipulările și comportamentul lui Iohannis sunt vizibile, iată, și de la Bruxelles", a adăugat Zoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel