Gabriela Firea, revoltată: O acțiune abjectă care încalcă regulile de fair-play

Gabriela Firea este revoltată de felul în care a început să se facă  campanie împotriva ei. Candidatul PSD-UNPR la Primăria Capitalei precizează că  un presupus psiholog s-a dus la căminul de bărtrâni unde se afla tatăl său, deși aceasta nu a mai ținut legătura cu el de când avea 14 ani, unde i-a făcut mai multe fotografii și a pus întrebări legate de fiica sa, Gabriela Firea.

"Aseară am aflat o știre urâtă despre cum se face campanie împotriva mea. Am aflat că cineva, care pretindea că e psiholog, s-a dus la căminul de bătrâni din Bacău unde se află tatăl meu. Deși tatăl meu a plecat din familia mea de când aveam 14 ani, acea persoană care l-a vizitat în căminul de bătrâni i-a făcut fotografii, i-a pus foarte multe întrebări despre mine și despre campania electorală în care mă aflu", precizează Gabriela Firea.

"Nu am în momentul de față o probă directă că acea persoană are sau nu o legătură cu adversarii mei politici. Dar e foarte puțin probabil ca acestă acțiune să nu aibă în spate un resort politic, pe care îl bănuim cu toții.

[citeste si]

În orice caz este o acțiune abjectă, care încalcă toate regulile de etică și de fair-play într-o campanie electorală. Eu am încercat să fac o campanie pozitivă în care să le spun bucureștenilor ce pot face pentru ei și care sunt soluțiile mele la cele mai presante probleme din Capitală. Faptul că adversarii mei înțeleg să recurgă la astfel de atacuri dezgustătoare nu are nimic de-a face cu prioritățile bucureștenilor.

Se dovedește încă o dată că ceea ce am avertizat ieri dimineață despre atacurile ce se pregătesc împotriva mea este real. Cu toate astea, vreau să le spun tuturor bucureștenilor că astfel de atacuri nu mă vor opri să fac campanie așa cum cred că e corect și civilizat. Dimpotrivă, voi încerca să arăt că o campanie electorală se poate câștiga și fără atacuri murdare la adresa contracandidaților tăi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel