Gabriela Firea: Nu vreau să mă fac vinovată de tăcere

Crişan Andreescu / 09 oct 2018 / 16:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Gabriela Firea  a avut, marți, la dezvelirea bustului lui Elie Wiesel, o primă reacție după eșecul referendumului pentru definirea familiei.

"Mă bucur că am avut onoarea astăzi să inaugurăm bustul lui Elie Wiesel. Am făcut o promisiune și am vrut să o onorăm. Crerd că așa trebuie să se întâmple cu toate promisiunile față de români, față de bucureșteni", a declarat Gabriela Firea, marți, după dezvelirea bustului lui Elie Wiesel în Capitală.

Despre evenimentele de pe scena politică, Primarul General a declarat că "în acest moment vrea să vorbească despre proiectele Capitalei. Cred că toți  bucureștenii așteaptă declarații și implicare în domeniul administrativ. Mă implic mai mult politic atunci când politica afectează administrația și atunci este normal să am o atitudine, și ați văzut că nu am ezitat să-mi spun punctul de vedere. Mă buucur că și astăzi s-a vorbit despre tăcere. Tăcerea în anumite momente poate fi vinovată și nu vreau să mă fac vinovată de tăcere".

Referitor la situația de la referendum, Gabriela Firea a spus că "în Comitetul Executiv  al PSD se va face o analiză, unde îmi voi spune punctul de vedere, ca și ceilalți colegi. Cu siguranță se vor trage niște concluzii și se vor lua niște măsuri. Voi face și declarații de presă, dar după ședința Comitetului Executiv".

Vezi si: Firea, răspuns despre dispariția lui DragneaTe-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27