Gabriela Firea face economie: Mutare importantă

primaria bucuresti
primaria bucuresti

Gabriela Firea a anunţat că începând de luna viitoare, Primăria Municipiului Bucureşti revine la vechiul sediu. În prezent municipalitatea plăteşte o chirie lunară uriaşă, de 280 000 de euro pentru folosirea imobilului din Splaiul Independenţei. 

La sfârșitul lunii iunie, edilul Gabriela Firea informa că lucrările la sediul primăriei de pe bulevardul  Regina Elisabeta se vor finaliza pe 31 august și că nu intenționează să prelungească închirierea imobilului din Splaiul Independenței.

"La această clădire s-a lucrat șase ani, patru ani pentru consolidare și doi pentru modernizare. (...) Îmi doresc foarte mult să ne întoarcem aici. (...) Mi s-a garantat de către constructori că lucrarea va fi finalizată pe 31 august, iar în septembrie se poate aduce mobila, se face recepția simultan cu procesul de aducere a mobilierului și cel mai târziu probabil în octombrie atât Consiliul General, cât și funcționarii și primarul general să lucreze în această clădire istorică", afirma atunci Gabriela Firea.

În opinia sa, chiria lunară de 280.000 de euro reprezintă o sumă importantă. "Nu intenționez să prelungesc acest contract de chirie", explica primarul general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel