Furtuna pe Internet: Blesteme și ură pentru sinucigașul care a omorât 5 oameni

Gestul tânărului George Dumitru, de 28 de ani, care a ucis cinci nevinovați pe DN1 a provocat numeroase reacții pe Internet.  Zeci de persoane au postat  comentarii la mesajul acestuia care anunța că pleacă „într-o lume mai bună" și își cerea iertare în fața lui Dumnezeu pentru „ceea ce face".

Cea mai mare parte dintre cei care au postat mesaje  se declară revoltaţi. De asemenea, sunt și oameni care atrag atenția asupra pericolului pe care îl reprezintă depresia.

"Doar Dumnezeu ne poate judeca. Dar ceea ce a făcut acest inconștient este revoltător. A curmat cinci vieți nevinovate. Ce vină aveau ei? Dumnezeu să-i ierte!" este unul dintre comentarii.

Prietenii tânărului se arată șocați de gestul acestuia și transmit mesaje de condoleanțe familiei sale.

Principala ipoteză luată în calcul de anchetatori este că tânărul ar fi încercat să se sinucidă, intrând cu maşina pe contrasens, însă cercetările în acest caz continuă. Ipoteza a fost conturată după ce tânărul a lăsat pe contul său de Facebook mesajul prin care îşi adio de la cunoscuţi: "Aveţi grijă de voi prieteni, amici, cunoştinţe! Eu plec într-o lume mai bună şi aveţi grijă pe cine iubiţi să nu păţiţi la fel ca mine! Vă iubesc pe toţi! Iartă-ma, Doamne, pentru ceea ce fac, dar aşa nu mai rezist să trăiesc", este mesajul postat de bărbat pe contul său de Facebook, mesaj care însoțea trei fotografii reprezentând un colaj de imagini în care apărea alături de o tânără. Una dintre fotografiile postate pe reţeaua de socializare se găsea în mașina bărbatului în momentul în care a avut loc accidentul.

Citește și: Cine a fost tânărul care a omorât cinci oameni pe DN1

Totuși, referitor la acest aspect, ne-a atras atenția postarea lui Andrei Crivăț, un  blogger care se declară revoltat de gestul tânărului care a ales să moară într-un mod atipic, luând și viața altor cinci persoane nevinovate.

 
"Dumnezeu să NU îl ierte!

Eu sunt un om credincios, în felul meu, deși credința mea e un amestec din mai multe credințe. Dar sunt credincios și merg la biserică, așa sunt eu", își începe postarea Andrei Crivăț.

"Niciodată în viața mea nu m-am bucurat când a murit un om. Cred că viața nu e ceva ce ne aparține nouă, dar nu asta e ideea. Cert e că întotdeauna, când un om a murit, mi-am zis "Doamne, iartă-i păcatele și dă-i odihnă liniștită".

Până ieri.

Ieri, un om s-a sinucis. Cred cu tărie că trebuie să suferi de boli psihice pentru a face asta. Știu oameni care au trecut prin greuțăți inimaginabile și au ales să se lupte, nu să se sinucidă... Băiatul ăsta de care zic pare că s-a sinucis pentru că l-a părăsit o femeie. Mai știu zeci sau poate sute de cazuri de oameni cu o viață grea, dar care au ales să se lupte. El nu.

Ok, treaba lui. Dar când s-a sinucis, a omorât ÎNCĂ CINCI OAMENI. Dintre care doi copii. Oamenii ăștia 5 n-aveau nici o vină că el era imbecil și idiot. Au murit degeaba.

Drept pentru care, oricât de credincios aș fi și oricât aș crede în ideea "despre morți numai de bine", ăstui individ îî doresc să existe un iad doar pentru el. Un iad în care el să devină etalonul pentru suferință veșnică...

Nu, pentru prima și sper că singura oară în viața mea, sper ca Dumnezeu să nu-l ierte pe omul ăsta. Sper să sufere veșnic pentru că a încheiat alte 5 vieți și a distrus niște familii, inclusiv a lui, și niște prieteni, inclusiv ai lui, doar pentru că a fost incapabil să îndure o despărțire.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei era cu toată familia lui în mașină pe drumul ăla, cu doar 1-2 ore înainte. Și dacă erau ei ?

Și tu, fată care l-ai părăsit în ziua aia, sper să citești vreodată ce-ți spun acum: să nu te simți nici o secundă responsabilă pentru ce s-a întâmplat. Nu e vina ta că omul era bolnav psihic. Nu e vina ta că era un laș și-un idiot. Vezi de viața ta, povestea asta n-are legătură cu tine", conchide Andrei Crivăț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel