Fundaţia filantropică Metropolis, ajutor pentru peste 100 de familii nevoiaşe înainte de Paşti / FOTO

Fundaţia filantropică Metropolis a continuat seria actelor de caritate chiar înainte de Paşti, când a împărţit sute de pachete pentru familiile nevoiaşe. 

"Colaborarea noastră cu biserica Sfântul Ilie Titan continuă și în acest an. Peste 120 de familii greu încercate au primit ajutor pentru a se bucura de sărbătorile pascale, încercând să le alinăm din grijile zilnice. Vă dorim un Paște binecuvântat și fericit!", se arată pe pagina de Facebook a Fundaţiei Filantropice Metropolis, înfiinţată de familia lui Codin Maticiuc. 

"Fundația Filantropică Metropolis este o organizație neguvernamentală, non-profit, cu personalitate juridică română, înființată pe data de 16 februarie 2007. Fundația are ca scop protecția copiilor separați de familie și integrarea lor în societate. Începând cu anul 2020, Fundația își asumă un nou obiectiv ambițios prin renovarea spitalelor publice.

În proiectele sale, Fundația Filantropică Metropolis lucrează în principal cu copiii și tinerii care provin din familii dezorganizate sau cu o situație socio-materială precară, familii fără locuință, familii în care părinții au probleme relaționale cauzate de divorț, alcoolism, lipsa unui loc de muncă sau probleme medicale", se arată pe site-ul ONG-ului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel