Fulgy, reținut pentru 24 de ore. A lovit un jurnalist de la RTV și i-a furat telefonul mobil

Fulgy / Foto: Captură RomâniaTV
Fulgy / Foto: Captură RomâniaTV

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a lovit un jurnalist de la România TV și i-a furat telefonul mobil. 

România TV transmite, duminică dimineață, că fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, Fulgy, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției 12. Tânărul a făcut scandal în stradă, l-a lovit pe reporterul Kevin Sava și i-a furat telefonul mobil. 

În ultimele zile, Fulgy a fost implicat în mai multe scandaluri cu familia sa. 

Fulgy a făcut un scandal monstru și și-a acuzat tatăl, pe Ioniță de la Clejani, că l-a sechestrat în casă și că îl șantajează. De asemenea, el a fost și la sediul Poliției, dimineață, unde a scris o plângere împotriva tatălui său. Înainte să o semneze însă, a rupt-o și a spus că nu îi poate face rău lui Ioniță. 

A urmat apoi scandalul cu jurnalistul RTV, pe care Fulgy l-a lovit cu pumnul și l-a deposedat de telefonul mobil. El s-a și filmat în timp ce spunea: 'Îmi tremură mâinile. Să ai grijă data viitoare'.

Reporterul Kevin Sava a apelat la numărul unic de urgență 112, iar fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a ajuns la audieri, fiind ulterior reținut pentru 24 de ore. 

1. -imagine fara descriere- (fulgy_10316700.jpg)

Foto: Captură RomâniaTV

Poliția Capitalei, reacție 

'La data de 10.07.2021, în jurul orei 14.00, Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel  112, de către un jurnalist, cu privire la faptul că în  timp ce realiza un reportaj despre o  familie cunoscută în spațiul public, un membru al familiei l-a lovit cu pumnul și deposedat de telefonul mobil. 

La fata locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au luat legătură cu persoana vătămată, stabilind că cele sesizate se confirmă, reporterul recuperând telefonul până la sosirea polițiștilor . 

Tânărul reclamat a fost condus la audieri la sediul subunității de poliție. 

Au fost identificați și audiați mai mulți martori, fiind vizionate și mai multe seturi de imagini.

În cauză sunt efectuate cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, cu tânărul în cauză în stare de reținere', a transmis Poliția Capitalei, potrivit antena3.ro.

Nici reporterul Roxana Ciucă de la Antena3 n-a scăpat de furia lui Fulgy

Un alt episod din ultimele zile: Prezent la secția de poliție, Fulgy a refuzat să vorbească cu jurnalista Roxana Ciucă și a jignit-o. El nu a dorit să răspundă întrebărilor presei, a acuzat că e abuzat și a recurs la cuvinte injurioase.

„Măi, falso, du-te de aici!”, i-a transmis Fulgy jurnalistei pe care a acuzat-o că nu respectă distanțarea și că are Covid-19 (!?!).

Roxana Ciucă a mai fost în centrul unui incident uşor violent, în timp ce transmitea din faţa casei unde locuieşte Viorica de la Clejani. Aceasta din urmă a aruncat cu o sticlă de lapte şi a stropit cu un furtun echipa Antena 3, în timp ce Roxana Ciucă făcea o transmisiune despre cazul Margheritei din Clejani despre care se spunea că a fost prinsă la volan sub influenţa drogurilor. De asemenea, Viorica de la Clejani a și înjurat-o pe ziaristă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel