EXCLUSIV  Frauda la alegerile europarlamentare. De ce nu a făcut PSD numărătoare paralelă. Cozmin Guşă: Lui Dragnea i s-a spus să închidă ochii

Dragnea
Dragnea

Consultantul politic Cozmin Guşă a explicat, la DC NEWS, de ce PSD nu a făcut numărătoare paralelă la alegerile europarlamentare, neputând astfel să depisteze eventuale fraude. 

"PSD nu a făcut numărătoare paralelă pentru că Liviu Dragnea a fost tras pe sfoară din nou, spunându-i-se că, dacă nu face numărătoare paralelelă, scapă. Ori să faci asta, în speranţa că a doua zi nu eşti condamnat mi se pare de neacceptat pentru un partid ca PSD. De altfel, a fost nemaîntâlnit la PSD şi la vreun alt partid mare.

Ca să se dovedească în justiţie că s-a fraudat, e nevoie de buletinele de vot, numele şi CNP-urile tuturor. Cele fizice se ard, ca urmare a unei legi din 2009, după ce a câştigat Băsescu alegerile. Vinovat pentru situaţia asta a fost şi Codrin Ştefănescu. Este în fişa postului secretarului general. El nu este consilierul preşedintelui de partid, are atribuţii clare", a spus Cozmin Guşă la DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel