Fratele lui Despescu, fost șef Poliție, s-a sinucis. MISTER în jurul morții

Florin Despescu, unul dintre frații lui Bogdan Despescu, fostul șef al Poliției Române, a murit. El a fost găsit spânzurat de către soția lui în casa din orașul Nehoiu (Buzău).

Deși Florin Despescu a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, informația a apărut în presă abia luni seară. Decesul său este învăluit în mister, mai ales că a murit într-o comunitate mică, în localitea Lunca Priporului, dar tragedia s-a aflat după două zile. Mai marii Buzăului de la vârful politicii știau despre această tragedie încă de când s-a întâmplat, dar nimeni nu a spus nimic, iar oamenii locului, din Nehoiu, luni seară, s-au arătat suprinși la aflarea veștii din presă. Mai mult decât atât, pe conturile de Facebook ale membrilor din familia Despescu nu există nicio informație legată de acest subiect, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori când moare cineva, iar oamenii se înghesuie să lase mesaje de condoleanțe. Din cauza acestei tăceri misterioase, multora nu le-a venit să creadă că Florin Despescu și-a pus capăt zilelor.

Depresie

Potrivit unor informații, se pare că bărbatul trecea printr-o depresie profundă. În seara fatidică, ar fi avut o discuție cu soția după care a spus că merge la somn. La scurt timp, femeia l-a găsit pe Florin Despescu spânzurat pe scara interioară.

Nu a lăsat bilet de adio

Polițiștii au întocmit dosar penal în cazul morții fratelui fostului șef al Poliției Române care nu a lăsat niciun bilet de adio pentru a-și explica gestul șocant.

Florin Despescu avea 47 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

[citeste si]

El a lucrat până în urmă cu câteva luni la Poliția Locală Buzău de unde a demisionat pentru a se angaja mai aproape de casă. Florin era unul dintre cei patru frați ai lui Bogdan Despescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel