Florin Salam, la TVR 2. Scrisoarea lui Adrian Bucur

Adrian Bucur, membru în Consiliul de Administrație al TVR, critică apriția lui Florin Salam într-o emisiune la TVR 2 și cere Comisiei de Etică din TVR analizarea cazului.

El spune că nu este un lucru normal ca Florin Salam să fie dat drept exemplu la canalul 2 al televiziunii publice.

"Publicul tânăr și elevat al Canalului 2 al televiziunii publice va asista în această seară, în prima time, la povestea de viață a celui mai cunoscut cântăreț de manele din România, Florin Salam, lupta sa cu drogurile și izbânda de după, care l-a readus în prim plan pe scenă culturală a țării...

E siderant cum o asemenea personalitate complexă, creator de produse culturale cel puțin discutabile, este servit drept model de urmat și reper moral, pe canalul care își propune să promoveze între altele Cultură de calitate neechivocă în România.

Fac un apel la managerii TVR, directori de canale, de programe, producători și restul de șefi recent premiați cu note maxime la Evaluare, să își asume realizarea și „Difuzarea destinului ca în filme" a lui Florin Salam, din emisiunea omonimă de diseară de pe TVR 2, oră 21.

Mai mult, cer Comisiei de Etică a SRTV, să analizeze speța și să spună dacă astfel de subiecte și personaje sunt în concordanță cu misiunea serviciului public de televiziune și rolul formator pe care trebuie să ni-l asumăm în față publicului nostru.

De asemenea, voi propune în proxima ședința a Consiliului de Administrație, o discuție despre externalizarea anumitor emisiuni, (cum e cazul de față, Destine ca în filme) costurile lor în raport cu performanță/audiența și mai ales dacă ele respectă clauzele din contract referitoare la rolul de serviciu public al TVR", este scrisoarea de protest a lui Adrian Bucur, conform Pagina de Media.

VEZI ȘI: Adrian Bucur, membru în CA al TVR: Am fost amenințat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel