Firea, primele explicații despre Tunegaru, profesoara anti-Eminescu

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat că a încercat să ia legătura cu profesoara ”anti-Eminescu” Cristina Tunegaru, dar fără succes. 

”Am rugat-o pe colega mea care e director de cabinet să o sune pe doamna profesor, după ce s-au stins valurile de atacuri la adresa mea, pentru a ne întâlni. Chiar doresc să o cunosc, mai ales că avem ce împărtăşi, din punctul meu de vedere, ca fost om de catedră. Din nefericire, nu a răspuns la telefon, i-a lăsat un mesaj doamnei profesoare, să îi spună că este din partea mea şi că o invit la o întâlnire, dar nu a răspuns înapoi. Eu în continuare îmi exprim disponibilitatea şi dorinţa de a o cunoaşte, de a discuta despre problemele educaţiei, învăţământului. Eventual, chiar de a stabili o colaborare pe viitor, pentru că sunt foarte interesată să mă implic în problemele sistemului de educaţie din Capitală”, a spus Gabriela Firea pentru Antena 3.

Primarul Capitalei a afirmat că atunci când a văzut speculaţiile care legau concedierea profesoarei de numele său, nu i-a venit să creadă.

”Nu ştiam cum să procedez, să înţeleagă toţi cei interesaţi de subiect că eu nici măcar nu ştiam la ce şcoală este doamna profesoară, nici măcar nu ştiam în ce sector sau ce anume obiect predă. Nu ştiam absolut nimic şi m-am trezit la un moment dat (...) mi-au spus colegii mei că pe Facebook este o campanie negativă la adresa mea, pentru că am dat afară o doamnă profesoară. Am început să mă interesez, i-am rugat şi pe colegii mei să îmi spună despre ce e vorba”, a afirmat Firea.

[citeste si]

Mai mult, primarul Capitalei mărturisește: "Faptul că doamna profesoară s-a exprimat negativ la adresa faptului că am rugat cadrele didactice să aibă înţelegere pentru elevi şi a dat nişte declaraţii că dumneaei va pune absenţe la opt dimineaţa şi că nu va asculta sfatul primarului, eu l-am trecut la acel moment dat pur şi simplu la capitolul fapt divers. Nici nu am stat să mă gândesc. Acum, la câte critici sunt pe Facebook, dacă ai sta să diseci fiecare idee în parte, în primul rând nu ai mai munci. (...) Aş sta doar să îmi umplu sufletul şi inima de toate acele răutăţi şi energii negative care izvorăsc de la ştiri neadevărate”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel