Firea, intervenție protest. Coita: Tranșantă. Ceva s-a întâmplat în PSD

Analistul politic Alex Coita consideră poziționarea avută de Primarul Capitalei, Gabriela Firea, la conferința de presă de miercuri, drept tranșantă având în vedere că a apărat-o pe Speranța Cliseru în cazul conflictului pornit în urma intervenției jandarmilor la protestul din 10 august.

Analistul politic Alex Coita este de părere că declarația făcută de Gabriela Firea poate fi văzută drept o amenințare având în vederea poziționarea tranșantă.

Dacă am văzut-o pe doamna Andronescu, care a fost o voce a pluralismului în PSD și s-a distanțat de poziția oficială a acestei formațiuni, de data aceasta, doamna Firea, care a avut o altă abordare de-a lungul timpului și niciodată nu a ieșit din linia partidului, astăzi s-a terminat. Astăzi am asistat la o altă poziționare a doamnei Firea. Ceva s-a întâmplat, inclusiv în interiorul PSD. Poziționarea de astăzi a fost foarte tranșantă, în sensul în care a apărat-o pe doamna prefect. Mai mult decât atât, a spus un lucru care ar putea fi privit ca o amenințare. Dacă doamna primar general știe anumite lucruri pe care nu le spune în virtutea protejării anchetei e posibil ca acele lucruri să nu fie pe placul sau să afecteze interesele altor oameni sau grupări din PSD.

Din punctul meu de vedere, strict politic vorbind, e mult prea simplist să judeci în termenii unei operațiuni care să vizeze debarcarea Gabrielei Firea din PSD. Are o popularitate incontestabilă ca om politic în România și este un pol de interes în PSD., a spus Alex Coita în emisiunea lui Lili Ruse la România TV.

Vezi și: PSD, ședință. Conflict între Firea și Dragnea? Ce spune Chirieac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel