Filmul bătăii din PE, pas cu pas. Cum a ajuns un eurodeputat la spital: Am avut două crize

Steven Woolfe, europarlamentar, membru al partidului britanic UKIP, a ajuns la spital după ce a fost lovit cu pumul în figură de un coleg.

Steven Woolfe povestește de pe patul de spital cum s-a întâmplat incidentul care l-a băgat în spital. Atmosfera s-a încins în Parlamentul European, la o reuniune a europarlamentarilor UKIP, după ce Diane James, președintele partidului, a demisionat dup 18 zile.

Membrii partidului au început să se certe. Discuțiile aprinse s-au transformat în scandal între Steven Woolfe și Mike Hookem, cel care este acuzat că a lovit.

Woolfe povestește că i-a spus colegului de partid ”să iasă afară și să rezove problema ca bărbații”, însă precizează că nu s-a referit la conflict fizic.

”Nu am căutat să mă bat. I-am spus lui Mike să ieșim afară pentru că ședința se încinsese, noi ne certam și toată lumea era supărată. E clar că m-a înțeles greșit”, spune europarlamentarul.

Steve Woolfe, alături de Nigel Farage

”A venit la mine și mi-a dat un pumn în gură și m-am dat cu capul de tocul ușii”, a spus el.

Pe de altă parte, un apropiat al lui Mike Hookem a declarat că a existat o altercație verbală după care Steven Woolfie a vrut să-l lovească pe colegul său, s-a împiedicat, a căzut, da rnu s-a lovit la cap.

După conflict, ce-i doi s-au întors în sală și apoi au plecat în camera principală a PE.

Două crize, una de trei minute

Panica s-a produs după două ore. Steven Woolfe a declarat pentru Daily Mail că după ce a votat în camera principală a PE a vrut să ducă să bea un ceai.

”Am început să mă simt amețit și mi-am dat seama că ceva nu este bine. Am întrebat unde este cabinetul medical. În drum spre el am căzut și nu-mi mai amintesc nimic. Medicii mi-au spus că am avut două crize. Una a durat trei minute”, a mai spus acesta.

Deși inițial s-a crezut că care hemoragie cerebrală, aceste temeri nu s-au adeverit și europarlamentarul se află în afara oricărui pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel