Femeie, controlor de tren, acuzată că a luat mită 7 lei. Ce a urmat

O femeie, controlor de tren, acuzată că a luat șpagă 7 lei, a fost achitată definitiv, joi, de judecătorii Curții de Apel Constanța, după ce prima instanță a condamnat-o la doi ani de închisoare cu suspendare.

În august 2012, doi investigatori sub acoperire au urcat în trenul Medgidia – Fetești și i-au oferit femeii conductor 3 lei, respectiv 4 lei. Controlorul a luat banii și nu le-a oferit bilete celor doi călători „frauduloși". În urma acțiunii, procurorii au început urmărirea penală pe numele femeii și au trimis-o în judecată în noiembrie 2018.

În timpul procesului, femeia a recunoscut că a luat banii fără să emită cele două bilete, dar a spus că a fost „obligată de sistem" și că trebuia „să ia și să dea mai departe".

În iunie 2019, la șapte luni de la trimiterea dosarului în instanță, judecătorii Tribunalului Constanța au condamnat-o pe femeie la doi ani de închisoare cu suspendare pentru infracțiunile de luare de mită în formă continuată și abuz în serviciu contra intereselor publice.

Femeia a atacat decizia instanței, iar judecătorii Curții de Apel Constanța au decis, joi, să o achite pentru cele două infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu. În schimb, controlorul de tren s-a ales cu o amendă de 1000 de lei, notează Mediafax.

Decizia judecătorilor Curții de Apel Constanța este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel