Fed Cup 2020. Florin Segărceanu, despre Simona Halep, Patricia Țig și Gabi Ruse

Tenis
Tenis

Federația Internațională de Tenis a anunțat, miercuri, că România va evolua împotriva Rusiei, în play-off-ul pentru Fed Cup 2020. Florin Segărceanu a vorbit despre strategia pe care o va aborda.

„Cel mai important pentru noi, după această tragere la sorți, este că jucăm acasă, cel mai probabil la Cluj-Napoca, acolo unde avem de partea noastră publicul, iar atmosfera este incredibilă. În ceea ce privește Rusia, este clar că vorbim despre o adversară foarte puternică, cu multe jucătoare tinere și valoroase, cu 11 reprezentante în Top 100 WTA la simplu, cu jucătoare de dublu de asemenea în top și, iată, cu Kuznetsova în mare revenire de formă", a spus Florin Segărceanu pentru site-ul Federației Române de Tenis.

„În ceea ce ne privește, principalul obiectiv este să o avem pe Simona Halep în echipă, pentru a ne mări considerabil șansele. Să nu uităm că și noi avem o echipă foarte exprimentată, cu jucătoare valoroase care au fost în Top 100 sau sunt foarte aproape de aceste poziții. Le avem, apoi, pe Patricia Țig și pe Gabi Ruse, două jucătoare tinere care vin puternic din urmă, cu rezultate bune în ultima vreme, iar aceasta înseamnă că și România poate prezenta oricând o echipă foarte valoroasă. Dar, repet, pentru a ne crește șansele, este foarte important ca Simona să joace pentru România", a mai spus acesta.

Partidele se vor juca în perioada 7-8 februarie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel