Facebook va șterge poze din contul tău, începând cu 7 iulie

[] []

10 iun 2016 / 12:10
Salveaza PDF Comentarii

Facebook va şterge fotografiile din albumul Synced existent în conturile utilizatorilor, scrie News.ro.

Facebook va şterge, începând cu 7 iulie, fotografiile stocate în albumul Synced, sincronizat cu telefonul mobil, care există în contul fiecărui utilizator, informează CNN.

Funcţia de sincronizare a fotografiilor din telefonul mobil a fost creată în anul 2012, cu scopul de a facilita publicarea lor de utilizatori. Totuşi, Facebook va elimina funcţia de sincronizare a imaginilor, pentru a încuraja utilizatorii să descarce şi să utilizeze aplicaţia Moments.

Astfel, vor fi şterse fotografiile salvate automat din telefonul mobil, dacă utilizatorii nu vor instala, până pe 7 iulie, aplicaţia Moments, în care imaginile vor fi transferate.

Internauţii care nu vor să instaleze Moments, dar vor să păstreze fotografiile, le pot descărca în computer.

Aplicaţia Moments, lansată în iunie 2015, are o funcţie similară de auto-sincronizare, cu câteva schimbări - scanează fotografiile din telefonul mobil pentru a identifica feţele prietenilor de pe Facebook şi grupează imaginile în funcţie de evenimente.

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23