Facebook distruge relațiile când iubiții sunt paranoici

Scutaru Cristina / 18 iul 2018 / 14:57 Salveaza PDF Comentarii
iubire
Descriere foto: iubire

Facebook distruge relațiie. Oamenii care nu au încredere în persoana iubită își fac fel de fel de scenarii și, pe parcurs, marea relație de dragoste este distrusă.

Facebook a devenit o amenințare semnificativă pentru poveștile de iubire întrucât reţelele de socializare reprezintă un factor cheie care este invocat într-un număr tot mai mare de despărțiri.

De exemplu, o persoană căsătorită din şapte a avut în vedere posibilitatea de a divorţa din cauza mesajelor publicate pe Facebook şi pe alte reţele de socializare online de partenerul său de cuplu, afirmă autorii unui studiu.

Un procent similar de persoane căsătorite recunosc că efectuează căutări online pentru a descoperi dovezi ale infidelităţii partenerului de viaţă. Aproape o cincime dintre persoanele căsătorite spun că au dispute verbale zilnic din cauza felului în care soţii sau soţiile lor folosesc reţelele de socializare.

Ce motive sunt identificate

Un studiu realizat de compania Censuswide pe un eşantion de 2.011 persoane căsătorite a descoperit că motivele cel mai des invocate pentru a monitoriza conturile partenerilor de cuplu vizează identificarea persoanelor cu care aceştia vorbesc cel mai des, persoanele cu care se întâlnesc şi locurile în care merg.

Un sfert din totalul persoanelor chestionate au spus că bănuielile generate de acele căutări online au condus la certuri în familie care au loc cel puţin o dată pe săptămână, iar 17% dintre respondenţi au spus că acele dispute au loc în fiecare zi.

Disputele dintre soţi sunt provocate cel mai des de contactarea unor foşti parteneri de cuplu, expedierea unor mesaje secrete şi publicarea unor fotografii considerate "nepotrivite".

Geloșii monitorizează conturile online ale partenerilor de cuplu cu intenţia bine definită de a găsi dovezi ale infidelităţii acestora.Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24