Facebook anunță o nouă schimbare pentru utilizatori

[] []

12 Martie 2016 / 23:05
Salveaza PDF Comentarii

Recent, Facebook a lansat serviciul Live Videos care este disponibil pentru toți utilizatorii rețelei de socializare.

Însă, mulţi utilizatori sunt deranjaţi de faptul că Facebook îi anunţă de fiecare dată când cineva din lista de prieteni începe o transmisiune live.

În următoarele săptămâni, compania a decis să ofere o opțiune care le va permite utilizatorilor să blocheze notificările pentru Live Videos.

Transmisiunile live apar la începutul fluxului de ştiri. De fiecare dată când cineva porneşte o astfel de transmisiune, un utilizator poate apăsa pe butonul "Live Subscribe" din partea de sus a clipului şi opri de acolo notificările, scrie thenextweb.com.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28